Hvordan kan deaktivere posisjonsinformasjon fra bilder tatt med iPhone

de fleste brukere iPhoneNår Angi at enheten første gangs bruk, aktivere og Location Service for kamera-appen. Dette betyr at hver gang du gjør en bilde cu standardprogrammet for KameraDet vil ta informasjon om lokaliseringen Din (GPS EXIF ​​dato), Som lengdegrad, opp si høyde (Informasjon som tredjeparter kan bruke til å finne ut nøyaktig plassering hvor bildet ble tatt).

plassering-Informasjon

Hvis du ikke vil stedsinformasjon være tilgjengelig i bildene du tar med iPhone følger med, følg instruksjonene nedenfor for å off deres inkludering i disse bildene.

Hvordan du deaktiverer Location Services for Kamera App på iPhone?

  • åpen innstillingerderetter velger du Privatliv meny

iPhone personvern

  • gi trykk på steds~~POS=TRUNCDeretter identifisert Kamera av applikasjoner som bruker listatea informasjon om lokaliseringen
  • trekke slider rett Kamera fra høyre mot venstre (dette skulle bli grå i grønt) for deaktivere inkludering av informasjon om plassering i bilder laget søknaden gjelder

plassering-tjenester

Og klar. Fra nå av, med bilder kamera-appen fra iPhone du ikke lenger inneholder opplysninger om hvor de ble laget.

Merk: Denne opplæringen er kun gyldig for standard applikasjon for iPhone-enheten kamera (ikke for tredjeparts applikasjoner lastet ned fra App Store).

STEALTH INNSTILLINGER - Hvordan deaktivere plassering Informations fra iPhone bildene

Hvordan kan deaktivere posisjonsinformasjon fra bilder tatt med iPhone

Om forfatteren

stealth

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.