Slett "Shared Folder Synkronisering" i kontekstmenyen (høyreklikk)

"Shared Folder Synkronisering"Vises i kontekst~~POS=TRUNC (Menyen som vises når du høyreklikker på skrivebordet) på systemer som har installert Microsoft Office Professional 2010 eller . De som bruker Microsoft Office Professional 2007 eller Microsoft Office Enterprise 2007, Finn "Delt mappe Synkronisering" i kontekstmenyen som "Groove Folder synkronisering ".

stealthsettings.com_015

Dette alternativet brukes av svært få mennesker, og ved sin tilstedeværelse i Context Menu kan unnslippe lett endre registret ().

Deaktivere / fjern delt mappe Synkronisering av Context Menu (høyreklikk)

1. Åpent og Merem til:

HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D}

2. Høyreklikk på {6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} og "Gi nytt navn". Gi et navn som .remove.{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} .

3. Omstart (Bare tilgjengelig i visse situasjoner).

stealthsettings.com_016

Hvis du ønsker å aktivere denne funksjonen, bare slette tegn til det punktet 2 lagt til.

Opplæringen testet Ultimate Windows 7 x86 Microsoft Office Professional Plus 2010.

Slett "Shared Folder Synkronisering" i kontekstmenyen (høyreklikk)

Om forfatteren

Stealth LP

Grunnlegger og redaktør stealth innstillingerI 2006 dato.
Erfaring på Linux-operativsystemer (spesielt CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 og WordPress (CMS).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.