Hvordan kan reaktivere bekreftelsesdialog når du sletter noe i Windows 8

brukere Windows 8 observert mest sannsynlig (hvis ikke nå vet grunnen til at du forsvant filer som deretter ble i Recycle Bin) I motsetning til tidligere systemerI den nye Windows OS, Microsoft deaktivert bekreftelsesmelding for slette filer. Hvis nok brukere kunne finne før håndtrykk som litt irriterende (spesielt når de måtte slette filer fortløpende) definitivt vil savne dem når de begynner å slette filer ved en feil, uten forebygging.

delete-bekreftelse-dialog

Hvordan aktiverer jeg bekreftelsesdialogboksen for å slette filer i Windows 8? Simple.

  • høyreklikk på ikonet Recycle Bin Skrivebordet bordet~~POS=HEADCOMP
  • velg Eiendommer menyen vises

resirkulere-bin-eiendommer

  • i det åpne vinduet, sjekk alternativet Vis slett bekreftelsesdialogenOg klikk på OK

skjerm-delete-bekreftelsesdialogen

Og klar. Fra nå av, når du sender en fil Recycle Bin (Bevisst eller ikke), vil bekreftelsesdialogboks vises.

STEALTH INNSTILLINGER - Slik gjenaktiverer du slettingsbekreftelsesdialogboksen i Windows 8

Hvordan kan reaktivere bekreftelsesdialog når du sletter noe i Windows 8

Om forfatteren

Stealth

Lidenskapelig opptatt av alt som gadget og IT skrive gjerne stealthsettings.com av 2006 og jeg liker å oppdage nye ting med deg om datamaskiner og MacOS, Linux, Windows, iOS og Android.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.